37 de elevi voluntari în cadrul proiectului STAR au primit certificate de aprecierea pentru activitatea

Eveniment de apreciere pentru voluntarii elevi ai proiectului STAR

Pentru mine voluntariatul a fost o experiență foarte frumoasă pe care aș mai repeta-o. Mi-a făcut plăcere să cunosc ceilalți voluntari, cât și pe cei care ne-au coordonat! A fost una dintre experiențele de la care am învățat cum să fiu mai responsabilă, sociabilă, răbdătoare, inventivă chiar. Au fost proiecte foarte frumoase organizate la centru, foarte bine gândite! Mi-ar plăcea să particip și în viitor la astfel de activități!

Georgiana

Voluntar STAR, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ștefănescu”

Vineri, 24 iunie, elevii voluntari STAR, cu susținerea voluntarilor AAS, au implementat primele proiecte concepute chiar de ei. Este vorba de activități în cadrul unei campanii de combatere a bullying-ului care au inclus postarea de mesaje, flash mob în cadrul evenimentului „Flori de IE în Ziua de SânzIEne”, jocuri pe echipe cu participarea elevilor și profesorilor având ca finalitate descoperirea și promovarea unor mesaje referitoare la combaterea violenței și a discriminării.

Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc și premierea elevilor și profesorilor voluntari care, de la începutul anului și pana în prezent, s-au implicat în activitatile desfășurate la Centrul de voluntariat, oferind timpul, energia și entuziasmul necesare formarii de abilitati si implementari de proiecte.

Mulțumim doamnelor profesoare voluntare STAR Ioana Stoica, Nicoleta Scripcaru și Luminița Vlad pentru implicarea și sprijinul acordat în desfășurarea activităților centrului de voluntariat STAR.

Mulțumim și doamnelor director Liana Dolores Voinea și Irina Savin pentru colaborare și ne exprimăm aprecierea pentru preocuparea constantă de a crea oportunități de dezvoltare pentru elevii colegiului „Ioan C. Ștefănescu”.

„Școală pentru Tineri Activi și Responsabili (STAR)” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași și implementat de Asociația Alternative Sociale în parteneriat cu Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu”, Iaşi.