Ce oferim?

Orientare în carieră pentru copii și tineri
– PACHETUL START

 

 

 

Orientare în carieră pentru copii și tineri
– Pachetul START PLUS

 

De ce să alegi CENTRUL SUNSHINE?

Experiență îndelungată

Cu aproape două decenii de experiență suntem partenerii de încredere pentru cei care caută ghidare și susținere pentru un viitor mai bun.

Profesioniști dedicați

Echipa noastră este formată din profesioniști pasionați și dedicați, pregătiți să ofere cel mai bun suport și îndrumare.

Impact real

Am interacționat cu peste 30.000 de elevi, oferindu-le informații și sprijin esențial. Ne-am dedicat misiunii de a ajuta copiii din familii cu resurse limitate să-și construiască viitorul dorit.

Oportunități pentru toate vârstele

Ofertele noastre variază de la orientare în carieră și management al furiei pentru copii și adolescenți până la evenimente pentru adulți. Avem ceva special pentru fiecare vârstă și nevoi individuale.

Utilizăm teste etalonate pe populația românească și relevante pentru piața muncii de la noi

Folosim teste etalonate pe populația românească și adaptate la specificul pieței muncii din țara noastră, asigurând astfel că oferim evaluări precise și relevante pentru nevoile și contextul local.

Contribuți la o cauză nobilă

Alegând să participi la activitățile noastre, susții continuarea misiunii noastre de sprijinire a copiilor și familiilor vulnerabile. Banii obținuți din aceste cursuri ajută la menținerea și dezvoltarea asociației noastre.

TESTIMONIALE

Ce spun elevii care au participat la activitățile noastre

Programul de management al furiei a durat puțin, dar chiar și într-un timp atât de scurt am reușit să câștig experiență nouă, să-mi fac alți prieteni și să mă dezvolt personal.

Pe lângă aceste lucruri, datorită programului, după fiecare întâlnire când mă întorceam simțeam ca sunt alt om, ca ceva se schimbă în mine, schimbarea fiind una pozitivă. Participarea la întâlniri mă făcea să mă gândesc și să meditez asupra unor lucruri cărora până atunci nu le ofeream mare atenție. Spre sfârșit, oamenii care mă cunoșteau deja observau o anumită schimbare la mine și asta mă face fericită.

Astfel, am înțeles că nu mergeam acolo doar pentru prezență, ci pentru a pune în practică toate lucrurile învățate: cum să scăpăm de anxietate, ce este respectul de sine, cum să avem o încredere de sine mai mare și multe altele. Pentru mine acest program a fost un succes, întâlniri distractive, persoane minunate, atmosferă frumoasă.

CAROLINA

Elevă

Înainte de a participa la programul de management al furiei, simțeam că emoțiile mele, în special furia, erau incontrolabile. Mă enervam rapid din cele mai mici motive și reacționam impulsiv la orice ridicare de voce sau conflict. Aveam dificultăți în a gestiona situațiile dificile și nu știam cum să rezolv problemele fără a ridica tonul sau a începe o dispută.

Cu toate acestea, după ce am completat programul de management al furiei, am observat o schimbare semnificativă în modul în care gestionam aceste emoții intense. Am învățat treptat să-mi controlez reacțiile, să găsesc modalități pașnice de a rezolva conflictele și să comunic eficient. Acum, pot să mă retrag dintr-o situație tensionată sau să rămân calmă și să continui conversația, chiar dacă cealaltă persoană ridică tonul.

Acest program mi-a oferit instrumentele de care aveam nevoie pentru a gestiona furia și pentru a-și controla emoțiile în mod constructiv. Sunt recunoscătoare pentru această experiență și pentru schimbarea semnificativă pe care am experimentat-o în viața mea.

DENISA

Elevă

Întrebări frecvente

Ce servicii oferiți și pentru cine sunt destinate?

Oferim o gamă variată de servicii, inclusiv sesiuni de orientare în carieră, cursuri de management al furiei, închiriere de săli pentru evenimente, precum traininguri și conferințe, și activități before și after school pentru elevi. Serviciile noastre sunt destinate copiilor, adolescenților și adulților care doresc să-și dezvolte abilitățile, să-și găsească direcția în carieră și să-și construiască un viitor mai strălucit.

Vă invităm să reveniți pe pagina noastră pentru a fi la curent cu viitoarele activități. Deocamdată, avem disponibil doar acest conținut, dar ne pregătim pentru a vă oferi o serie de noi evenimente și activități în perioada următoare. Rămâneți conectați cu noi pentru a afla mai multe!

Ce alte beneficii aduce colaborarea cu Alternative Sociale?

Banii proveniți din activitățile oferite de Asociația Alternative Sociale contribuie direct la continuarea și dezvoltarea misiunii noastre de sprijinire a copiilor și familiilor vulnerabile. Prin participarea la activitățile noastre, nu doar vă dezvoltați abilitățile personale și profesionale, ci contribuiți și la o cauză nobilă, ajutând copiii să aibă un viitor mai promițător. Fiecare activitate susține misiunea noastră de a face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră.

Cum pot să mă înscriu?

Pentru a vă înscrie la activitățile noastre puteți suna la numărul nostru de telefon sau veni personal la sediul nostru. Unul dintre reprezentanții noștri vă va ghida prin procesul de înregistrare.

Despre Centrul Sunshine
Centrul Sunshine este inițiat de Asociația Alternative Sociale și are ca scop sprijinirea integrării copiilor aflați în dificultate din comunitatea locală ieșeană.
Activitățile Centrului Sunshine sunt susținute din proiectele pe care le administrăm dar și din activități aducătoare de venit pe care le desfășurăm utilizând experiența de peste 25 de ani de lucru cu copii, tineri și părinți.
Prin achiziționarea serviciilor pe care le oferim contribuiți nu doar la propria dezvoltare ci și la ajutorarea celor aflați în dificultate.
Ne propunem să oferim activități diverse, practice, pentru dezvoltarea la copii și tineri de abilități de viață independentă (de orientare în carieră, managementul furiei etc.) și să colaborăm pentru organizarea de evenimente și activități de grup cu copii și tineri.
Vă invităm să reveniți pe pagina noastră pentru a fi la curent cu viitoarele oferte!