Orientare în carieră pentru copii și tineri – PACHETUL START

500.00 lei

Cu PACHETUL START:

– Vei beneficia de o testare psihologică pentru determinarea intereselor vocaționale și identificarea factorilor de personalitate relevanți pentru alegerile în carieră;

– Vei descoperi ocupațiile care ți se potrivesc dintr-un total de 350 de profiluri ocupaționale prezente pe piața românească;

– Concluziile raportului de evaluare personalizată îți vor fi explicate de un psiholog în cadrul unei sesiuni cu durata de o oră.

Cine suntem?


Informații suplimentare

Z

Evaluarea Intereselor Vocaționale

Obiectivul principal este să ajutăm participanții să își determine interesele vocaționale și să identifice domeniile care i-ar putea pasiona în carieră.

Z

Identificarea Factorilor de Personalitate Relevanti pentru Alegerile în Carieră

Scopul este să ajutăm participanții să înțeleagă cum trăsăturile lor de personalitate pot influența alegerile de carieră și să ofere o perspectivă mai detaliată asupra modului în care se pot potrivi cu diferite ocupații.

Z

Descoperirea Ocupațiilor Prezente pe Piața Românească

O parte importantă a pachetului este să furnizăm informații despre ocupațiile disponibile pe piața muncii din România și să ajutăm participanții să exploreze opțiuni de carieră potrivite pentru ei.

Z

Generarea unui Raport de Evaluare Personalizată

Crearea și furnizarea unui raport detaliat și personalizat, care să sintetizeze rezultatele testelor psihologice și să ofere recomandări specifice pentru alegerile de carieră.

Z

Interpretarea Raportului de Evaluare

Asigurarea că participanții înțeleg semnificația raportului de evaluare personalizată și cum să aplice informațiile pentru a-și ghida alegerile de carieră.

Z

Consultanță Individuală (1 oră)

O ședință de consultanță individuală pentru a discuta în detaliu rezultatele testelor, pentru a răspunde la întrebările participanților și pentru a oferi îndrumare în ceea ce privește pașii următori în dezvoltarea lor profesională.