Orientare în carieră – PACHETUL START PLUS

350.00 lei

PACHETUL START PLUS este completarea perfectă, oferind 1,5 ore de consiliere detaliată pentru planificarea și evoluția carierei tale.

Vei explora trasee educaționale și profesionale, vei înțelege așteptările angajatorilor de la angajați și vei învăța cum să te pregătești pentru succesul în carieră, inclusiv marketing personal și pregătire pentru interviuri, în cadrul discuției cu un specialist AAS.

Cu aceste pachete combinate, vei avea toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie pentru a-ți construi o carieră de succes și pentru a te evidenția în fața angajatorilor.

*Se poate achiziționa doar ca și completare la pachetul START

Cine suntem?


PACHETUL START

Testare psihologică pentru:
– Determinarea intereselor vocaționale;
– Identificarea factorilor de personalitate relevanți pentru alegerile în carieră;
– Descoperirea ocupațiilor prezente pe piața românească;
Realizare și explicare raport de evaluare personalizată ca urmare a testării (1 oră).

PACHETUL START PLUS

1,5 ore – Se poate achiziționa doar ca și completare la pachetul START
Consiliere pentru planificarea și evoluția carierei
– Trasee educaționale și profesionale;
– Ce așteptă angajatorii de la angajați?
– Schimbări pe parcursul carierei.
Marketing personal – cum mă pregătesc pentru angajare?
– Portofoliu personal;
– Redactarea Scrisorii de intenție;
– Realizarea CV-ului;
– Pregătirea pentru interviu.

Informații suplimentare

Z

Descoperirea Identității Profesionale

Ajutarea participanților să-și identifice interesele, valorile și aptitudinile care îi definesc în contextul carierei, facilitând astfel definirea identității lor profesionale.
Z

Evaluarea Abilităților și Intereselor

Utilizarea testului JVIS pentru a evalua abilitățile și interesele individuale într-un mod obiectiv și științific.
Z

Planificarea Carierei

Ajutarea participanților să-și dezvolte planuri de carieră pe baza rezultatelor testului JVIS și a consilierii personale, ținând cont de domeniile de interes și potențialul lor.
Z

Înțelegerea Domeniilor de Carieră

Furnizarea de informații detaliate despre diferite domenii de carieră, inclusiv oportunități, cerințe, trenduri și perspective.
Z

Dezvoltarea Competențelor și Abilităților Profesionale

Identificarea nevoilor de dezvoltare și a strategiilor pentru a dezvolta competențele necesare pentru a avea succes în domeniile de carieră identificate.
Z

Realizarea Obiectivelor de Carieră

Sprijinirea participanților în stabilirea și atingerea obiectivelor lor de carieră, oferind îndrumare și suport continuu în această călătorie.

PACHETELE START ȘI START PLUS

Descoperă-ți pasiunea și potențialul în carieră cu pachetele noastre START și START PLUS!

Cu PACHETUL START, vei beneficia de o testare psihologică pentru determinarea intereselor vocaționale și identificarea factorilor de personalitate relevanți pentru alegerile în carieră. Vei descoperi, de asemenea, opțiunile de carieră existente pe piața românească și vei primi un raport de evaluare personalizată într-o sesiune de 1 oră.

PACHETUL START PLUS este completarea perfectă, oferind 1,5 ore de consiliere detaliată pentru planificarea și evoluția carierei tale. Vei explora trasee educaționale și profesionale, vei înțelege așteptările angajatorilor de la angajați și vei învăța cum să te pregătești pentru succesul în carieră, inclusiv marketing personal și pregătire pentru interviuri.

Cu aceste pachete combinate, vei avea toate instrumentele și informațiile de care ai nevoie pentru a-ți construi o carieră de succes și pentru a te evidenția în fața angajatorilor.