În data de 24 noiembrie 2023, la București, va avea loc Conferința națională privind Dezinformarea în Europa de Est, organizată în cadrul proiectului „Fake News – Fake Reality: Reziliență Socială prin dezvoltarea gândirii critice”.

Acest eveniment va cuprinde prezentări cu privire la fenomenul dezinformării și efectele acestuia asupra comunităților, cu accent pe diferite regiuni. De asemenea, vom avea și o sesiune de dezbateri în cadrul cărora actori relevanți ai comunității (autorități publice, ONG-uri) sunt invitați să discute despre diferite aspecte legate de fenomenul dezinformării.

Rugăm persoanele ce sunt interesate să participe la acest eveniment să contacteze Asociația Alternative Sociale, Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români sau Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași, parteneri în proiectul sus menționat, la datele de contact din link.

Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului „Fake News-Fake Reality. Reziliență socială prin gândire critică”, derulat de Asociația Alternative Sociale în parteneriat cu Asociația Alianța Internațională a Jurnaliștilor Români și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Iași cu sprijinul financiar Active Citizens Fund România, program finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Granturilor SEE și Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe informații accesați www.eeagrants.org.

Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă.

Mai multe despre proiect – aici.

 

 

Proiect derulat de: