Alternative Sociale a fost premiată  săptămâna trecută cu medalia de argint „PRO PATRIA ET ORDINE JURIS” și Diploma de Onoare de către Administrația Națională a Penitenciarelor – Ministerul Justiției.

Alternative Sociale este considerat un model de bună practică pentru dezvoltarea relațiilor de familie dintre copiii deținuților și părinții acestora aflați în închisoare.

Reacțiile partenerilor Alternative Sociale:

Acesta este un premiu meritat din plin. Munca Alternative Sociale este uimitoare și sunt mândră să fi fost asociată cu organizația voastră.

Adele Jones

Profesor univ. dr., Centrul de Cercetare Aplicată pe Copii, Familie și Tineri, Universitatea Huddersfield, Marea Britanie

Sunt fericit că Alternative Sociale a primit acest premiu. Este o amintire extraordinară cu privire la valoarea și impactul proiectului COPING. A fost o plăcere să lucrez cu voi!

Alex Hirschfield

Profesor univ. dr., criminolog, Marea Britanie

Este o veste extraordinară că munca voastră a fost recunoscută cu un premiu atât de important! COPING a fost un proiect de impact și sunt convinsă că vom vedea efectele acestuia mult timp de-acum înainte.

Anne H. Berman

Profesor univ. dr., Karolinska Institute, Suedia