După întâlnirea de vineri, 20 noiembrie 2015, din localitatea Podu-Iloaiei, câțiva dintre participanții prezenți au dorit să împărtășească cu noi din experiențele lor de viață și să ne spună problemele cu care se confruntă în situațiile în care au în îngrijire copii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

Echipa proiectului ,,Modelul Economiei Sociale în România anunță lansarea noului număr al Revistei de Economiei Socială (nr. 1/2015). Revista reprezintă un cadru de promovare, reflecție și dezbatere a temelor de interes pentru domeniul economiei sociale, articolele și studiile publicate reflectând aspecte teoretice și practice, experiențe locale, naționale și transnaționale.

Publicația încurajează abordări inovatoare inter și transdisciplinare pentru dezvoltarea economiei sociale, reunind perspective teoretice din mediul academic și de cercetare cu perspectivele practice ale organizațiilor profit și non-profit, ale experților din întreprinderile sociale și administrație. Revista este publicată în limba română și în limba engleză.

În numărul curent al revistei puteți citi o serie de materiale de interes pentru domeniul economiei sociale. Mai multe detalii găsiți aici.